CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Wednesday, November 5, 2008

tagged?

not actually kena tag, but saja nak buat seperti nurul..

weird name in my phone book?
here it goes..

B.
ini ialah nama-nama for cosmates aku yang bioinfo. B for bioinfo..

B.jr.
ini tuk budak-budak junior bioinfo..haha ade 3 contact je kot dlm hp aku.

S.
kawan-kawan sekolah

M.
kawan-kawan matrik

I.
membe-membe di IMR ..haha.

F.
member-member seperjuangan di feskum.

F.my.
feskum, my ajk!!

7.
kawan-kawan yg dikenali di zaba..kolej 7

12.
ni tuk kolej 12.

um.
tuk kawan-kawan ku yg dikenali di um..

.
perhatikan di atas tu adalah satu titik ye. nama-nama yg start dgn titik di hadapan ialah khas utk femili2 aku. konon-konon kalo emergency senang carik, tekan titik jek kuar sume. emergency je femili yeh? haha.

~
tuk number fast food..haha

#
ni lak tuk nmbor2 selain nmbor tepon. number acc bank, bla3..dan sebagainyer..


phone book tak semestinye save nmbor tepon je kan..
so sesape rasa nak buat tag neh sile2lah..

3 comments:

- NuLU - said...

oooii.. da wat pun..ahaha.. tuh ade lg tag aku nak suh ko wat. :p

fIcK a.k.a kaka said...

nice template baru nie....

a.z.r.i.n.a said...

nulu: haa..wokehh nulu~ ade ah idea nak update blog. haha.

kaka: tqiu shfiq..link template2 ade disebelah. sume comel2... cubelah, guna jari pon boleh~