CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Monday, November 10, 2008

SNT . Saya Nak Tidur.

kenapa belajar SNT itu boring?

sejak tahun pertama aku ambik, tak pernah jumpa subjek SNT yang bila time aku baca tu macam bersemangat gile..berkobar-kobar..
dan juga tak pernah jumpe subjek jabatan nih yang takde assgnment yang berlambak lambak yang penuh dengan tulisan..

....

budak-budak SNT ni rajin-rajin belaka kan..

+_+


tolonglah berikan aku kekuatan habiskan topik-topik ini Ya Allah.......

my second last paper = subjek luar jabatan aku
SNT tamadun islam dunia semasa.
14 November 2008
8.30 am.

untuk subjek ini, aku kena habiskan baca buku pasal 'Pemakanan menurut Islam dan Sains' dalam 4 chapter dan nota kuliah. banyak tak?




banyak.

saya nak tidur.

3 comments:

Anonymous said...

snt best la ina..

IBNU ZALI said...

ooo.. bgtau che wan ina, kata snt saya nak tidur.... sonok je snt, leh kondem orng ngan soalan2 maut.. huhuhuh

a.z.r.i.n.a said...

anon: snt tak best la anon..

aizuddin: ala.jgn la report~