CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Friday, November 14, 2008

2nd paper yang kalut

4 days left.
1 paper to go..

paper dr.amir yang sangat unpredictable itu..

harini selesai sudah 1 lagi subjek ku. dalam Auditorium KPS yang sejuk giler...siap duduk atas pentas. :p hehe. sejukk gileee kalah BP.

kena menjawab 6 soalan dari 8 soalan. banyak betul kan. so aku sempat kira-kira timing aku, adelah dalam 20 minit menjawab 1 soalan. aihh. boleh pulak aku silap timing ingat ke paper habis pukul10.00..laju punya laju tulis kejar masa. aik pelik napa takde announcement dah tinggal lagi 15 minit? terlupa kot. laju punya laju lagi tulis.. dah pukul 10 tuh siap letak pen. tulis nombor soalan kat depan. tulisan tak payah nak cakaplah. aku pandang tepi, tengok kawan aku shida. die buat memek muka comot dan mulut die bisik selow2 'sejukkkk.......'. aik dieni sempat lak cakap sejuk.. huhu.

tunggu..

dan tunggu..

belek kertas cek nombor soalan.. bla3..


eh nape semua macam dok relek tulis lagi nih..aku xsabar nak keluar ni sejuk weii..
then macamana ntah terasa nak tengok muka depan kertas soalan tuh.

8.30am.

dalam otak aku: 2jam + 8.30 = 10.30!!



damn.
setengah jam lagik ah. gi kejar masa macam hape.
ceh
tuhla sejuk punya pasal otak beku.
tulisan bulat-bulat kat depan dah jadik lonjong2 kat side belakang..
haha, lantaklah. so mengedit yang mana rasa perlu selama 30 jam..
aiyaa~~ exam aku sem ni sume ada kisah dia.. ape nak jadi la ina last paper nanti kan.


dan harini aku telah dapat bearbear kerry dari wina. adiah sempena tamat belajar ye kerry? sekarang nit tamat belajar pun dapat hadiah tau..dun play2.. ;)

thank you kerry!!

dan harini aku berkenalan dengan seseorang. hmmm..

6 comments:

wInAwIn said...

aku mahu yg bawu clash tuh... hahaha. selamat berkenalan... ;p

aizuddin said...

beruntunglah sapa dapat kenal ngan awka tu kan...

::KhaiRiyaH::KeRry:: said...

welkam welkam =D..pink yea?hihih sure2 ingt kery sangat2 kan kan kan =P

a.z.r.i.n.a said...

wina:
itulah dia pengakuan dari kamu.... :D hehe. tak sia-sia aku bitau sblm exm kan.. so ia adalah gud news ke bad news ek wina? haha

kery:
yup sangat. bear tu tergantung kat bed ina tauu....

aizudin: iyolah tu~

IBNU ZALI said...

macam x betul je sy cakap? gud luck exam nnt..

IBNU ZALI said...

dan orng yang awak kenali itu sungguh pelik dan ajaib.. hingga mengundang . . .