CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Saturday, December 27, 2008

mum i'll be 23 nex month!!

bukan salah aku untuk tidak menjadi berani.

walaupon ..
aku tak reti side parking.
aku tak reti tukar lane dengan professional.
aku cepat kering mata kena aircond dalam kereta.
aku penakut.



*****



1st attempt:

friday.

pagi-pagi lagi sambil cicah biskut aku angguk2 dengar nasihat parents aku.

sape tak takut dengar ayat2 cmni. macam nak pegi medan perang je rasa.

"hati2 dengan motosikal2 tu"

"jangan bawak laju2..takpe kalo lambat"

"betul ke boleh bawak ni? taknak ayah hantar?"



and last advise mak aku sebelum aku lambai nak blah..

"dah sampai Tol tu tefon mak"



for sure aku tak sempat kot call mak aku sesampai tol. so after aku siap2 park kt tmpt keje aku, aku call.

"alhamdulillah......"

panjang alhamdulillah mak aku..

seyes..

and aku dapat rasa perasaan itu. :p



*****



so bukan salah aku untuk lambat berdikari ye.
thnx to Allah SWT for the EXTRA LOVING family I have.
alhamdulillah.
hope ia berkekalan.





ps: ini belom lagi cerite camne happynye die time aku hon sesampai rumah. haha. mak aku yang comel....
ps:kadang2 aku rasa sebab dorng tak trust aku. aiyaaiyaaii

5 comments:

::KhaiRiyaH::KeRry:: said...

waahhhhhhhhhhhhhhhhh
ina dh drive sendiri!!
very proud of u dearrrrrrrrr!

a.z.r.i.n.a said...

thanx :)

wawa pucca said...

ko mmg manja dan gedik k

kiTa seBaYa... errr.. kot..hehe said...

musYkiLL.. kNaPe sMpai ToL maK br suWuH caLL na?? aDe aPe kt toL tu?? kNaPe x SmPai simpaNg 4 yg ade traffiC Light ke?? sTeseN miNyaK y bdeKatan ke??

a.z.r.i.n.a said...

aku manja tapi tak gedik yerr.... wek haha.

raji, rase2 kenape? lallallaa..