CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Tuesday, December 2, 2008

ah!!

weh aku cuak neh.
cuak.cuak.cucak.cuak.cuak.cuak.cuak.cuak.cuakkk.cuakkkkk...
ah saket perot.
sket pale.
aduh.

oh result..

29 comments:

wawa pucca said...

woi

aku da tgk result aku

cemerlang.hahahha


g a tgk

Anonymous said...

akademik cemerlang.. moral cemerlang tak? agama?

wawa pucca said...
This comment has been removed by a blog administrator.
wawa pucca said...
This comment has been removed by a blog administrator.
wawa pucca said...

beb

lupa nk ckp
aku da stat keje
ALHAMDULILLAH


ko ngn training lagi ke??

a.z.r.i.n.a said...

wawa:
abaikan je ah wawa..tak penting dlm idop kiter. kalo takat copy paste wat blog tuh, adik aku reti wat~ lalaalalaa.. :D

dh dpt keje? kt ne bebb..
congratss~~
result aku ok-ok je sem nih..dean list cnfem xdpt..mik 3 subjek jek maaa..ahahhaa..

Anonymous said...

actually semua ilmu kat dunia ni copy and paste.. ada ke kita cipta ilmu.?? kita pun copy paste... x perlu berlagak dgn ilmu kan? hanya setitis air dilautan nak banding ilmu Allah.. yang penting amalan bukan takat mana belajr ilmu.. orng berilmu pada akal, aku copy paste untuk berkongsi ilmu.. ilmu wajib disebarkan walaupun seayat. jgn jadi dungu dan bodoh dgn menaggap orng lain begitu... ok? fikir2kan lah.. hidup sementara, akhirat abadi...

wawa pucca said...
This comment has been removed by a blog administrator.
wawa pucca said...
This comment has been removed by a blog administrator.
wawa pucca said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Anonymous said...

ilmu biar bermanfaat, biar ckit asal bermanfaat...

copy paste bukan untuk diri sendiri tapi sebarkan..

kalau pun dulu berdosa, itu dulu, jgn diulangi, yang penting bertaubat..

Allah maha pengampun segala dosa..

kecuali dosa menyebarkan aib orang...

Anonymous said...

aku bukan nak kutuk ko pun wawa.. bukan niat aku nak kutuk ko..

kalau nak kutuk mcm2 aku leh cakap..

aku cuma nak bersihkan nama aku balik..

tu niat aku.. aurat tu bukan kutuk, satu teguran...

mmg aku jahat, kalau itu leh puaskan hati ko..

aku x kisah apako pandang, ko pun x pernah ada bukti tuduhan2 tu...

so, cukuplah ALLAH bagiku..

apa2 pun, besar mana dosa kita, tinggi mana kesalaham kita, bertaubat itu lebih utama...

ok? semoga kita sama2 dikurnaikan rahmat dan sama2 beroleh SYURGA...

semoga kita berjaya dunia dan akhirat wawa... :-)

a.z.r.i.n.a said...

ok jom kita mintak maaf satu sama lain..

mari kita berbaik-baik...yehaaaa!!!!! tapi dah tak mau kacau2 lagi dah ok. delete post2 pasal tu.

bak kata anda, dunia itu sementara je kan..

wawa pucca said...
This comment has been removed by a blog administrator.
wawa pucca said...
This comment has been removed by a blog administrator.
wawa pucca said...
This comment has been removed by a blog administrator.
wawa pucca said...
This comment has been removed by a blog administrator.
a.z.r.i.n.a said...

adui..
adui..
weh slamat ari raye sume

anon..
plz ye
tunaikan janji
delete.
thnx.

wawa..
cool down..
kalo die tak buat
nanti kite hack.
:D
(eh smiley muke jahat cmne?)

a.z.r.i.n.a said...

lupe nak tambah.

anon..
wpon anda benci sesape, dun involve parents die. itu sangat busuk. ok? sume sayang parents die. awak dah besar panjang, paham la kot kan. sure awk pon sayang femili u kan?

ok hope settle disini.

enuf. ok?


plz mintak maaf, and get lost.

IBNU ZALI said...

semoga kita semua diampunkan Allah.. tiada yang lebih indah melainkan taubat kepada Allah SWT. Jadilah seperti Saidina Umar R.A. membunuh anak perempuan sendiri sebelum beriman, tetapi setelah bertaubat, islam dan iman itu menjadikannya orang yang dijamin syurga oleh Nabi SAW. Tiap2 kita pernah melakukan dosa, kerana itu Allah Maha penerima taubat. Jadi wawa, azrina, ukhuwwah itu indah kerana Allah. Maafkan kesalahan insan, selagi nyawa belum ditenggorak selagi itu Allah menerima taubat bukan? Allahummarfirlana, warhamna... ila yaumil ma`lum.

wawa pucca said...
This comment has been removed by a blog administrator.
wawa pucca said...
This comment has been removed by a blog administrator.
wawa pucca said...
This comment has been removed by a blog administrator.
wawa pucca said...

sume ayat TEGURAN adlh dr w*w* (nama sebenar dirahsiakan)


kepada penulis sialan

a.z.r.i.n.a said...

ok..keadaan sudah aman. sy dh remove some comment yg boleh mengaibkan org. kita dah bdamai..

selamat hari raya.

peace-no-war.


wawa:
die dah remove post tuh, so sbagai balasan die mintk remove comment yg de link die. okeh eh settle.

;)

xyah susah2 nk blaja hack.

Al-Razi said...

salam semua..
maaf mengganggu..saya di sini cuma ingin melaksanakan kewajipan sebagai seorang hamba Allah yang lemah..

Sabda baginda salallahualaihiwasalam kepada Tamim Ad-Dari ra :
الدين النصيحة , الدين النصيحة, الدين النصيحة
“ Sesungguhnya Agama itu ialah nasihat, sesungguhnya agama itu ialah nasihat, sesungguhnya Agama itu ialah nasihat.”

(Hadith Sahih, riwayat Muslim no. 95 Bab 55).


Baginda bersabda : “Dunia itu ialah perhiasan dan sebaik-baik perhiasan ialah wanita yang solehah.” (hadis sahih, riwayat Muslim no. 3628).


wahai saudara wanitaku...hendaklah saudara semua menjaga aurat dan memelihara maruah..
Rasulullah Shalallahu ‘alaihi wassalambersabda:
((سَيَكُونُ فِي آخِرِ أُمَّتِي نِسَاءٌ كَاسِيَاتٌ عَارِيَاتٌ ، عَلَى رُؤُوسِهِنَّ كَأَسْنِمَةِ البَخْتِ ، اِلْعَنُوهُنَّ فَإنَّهُنَّ مَلْعُونَاتٌ))
“Akan ada pada akhir umatku nanti wanita-wanita yang berpakaian tapi telanjang, kepala mereka bagaikan pundak (punggung) unta, laknatlah mereka karena mereka adalah wanita-wanita yang pantas dilaknat.” (hadith sahih).

ingatlah, saudaraku semua merupakan fitnah yg besar kpd lelaki spt sabda baginda Shalallahu ‘alaihi wassalambersabda:((فَاتَّقُوا الدُّنْيَا وَاتَّقُوا النِّسَاءَ ، فَإنَّ أوَّلَ فِتْنَةِ بَنِي إسْرَائِيلَ كَانَتْ في النِّسَاءِ))
“Takutlah pada dunia dan takutlah pada wanita karena fitnah pertama pada Bani Israel adalah pada wanita.” (hadith sahih).
“Tidaklah berkumpul seorang lelaki dan wanita, kecuali Syaithan bersama mereka”. (H.R. Ahmad, Tirmidzi dan Hakim) .
Tidak memakai wangi-wangian. Hal ini telah diperingatkan oleh Rasulullah Shallallahu 'Alaihi Wa Sallam : “Sesungguhnya seorang wanita yang memakai wangi-wangian kemudian melewati kaum (laki-laki) bermaksud agar mereka mencium aromanya, maka ia telah melakukan perbuatan zina”. (H.R. Tirmidzi)



“(Ingatlah) di waktu kamu menerima berita bohong itu dari mulut ke mulut dan kamu katakan dengan mulutmu apa yang tidak kamu ketahui sedikit pun, dan kamu menganggapnya suatu yang ringan saja. Padahal ianya di sisi Allah adalah amat besar.” (An-Nur :15).

saudaraku...setiap insan boleh berubah....Tetaplah pada sunnah dan ikuti serta pelajarilah Sunnah rasul salallahulaihiwasalam dan fahami Islam sebenarnya..


“ Barangsiapa yang dikehendaki oleh Allah akan kebaikan kepadanya maka diberikan kepadanya akan kefahaman dalam agama.” (Hadith sahih riwayat Bukhari dan Muslim).

baginda rasulullah bersabda : “Berbahagialah mereka yang diberi hidayah Islam dan hidup dengan bercukupan dan bersederhana.” (hadis sahih riwayat tirmidzi ).

wallahu'alam...

EReeN shafreeniza said...

woooww panas~

tp aku tak phm sbb sume sudah di remove

hee:D

♥ ♥ KenTanGgoRenG ♥ ♥ said...

hotnyew comment2 di sini.. ko tulis psl kecot perot ngn result akhirnye.. ini.. hu hu hu..
ina..kamu tdk copy paste dulu ke before remove?? ereen nk bc..
muahahahaha ;D

a.z.r.i.n.a said...

ereen: kalo ko bace t jadik lagik tak paham..haha

azah: hahahaaa..
aku tak copy paste pun.
tapi ade ah dlm emel aku bendalah2 tuh..

eeh ereen tak kate papeponn~~ haaaaa...