CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Sunday, August 16, 2009

graduation ku...aku terpijak kain lalu terjatuh atas stage.

hari ini alhamdulillah aku telah selamat di-konvokesyenkan.

since aku session petang, so aku bangun agakla lewat.
sebab hari sebelumnye adelah tido lewat.
bangun iron-iron baju.
mandi.
tengok tv kejap.
online kejap.
makan.
bersiap.
naik kereta..


mak. so saya kene drive sorang la ni? mak akan datang kan?
-ye mak datang. lambat sikit. elok-elok drive.

mak, kalo pape nanti mesti keluar berite ' pelajar excident ketike dalam perjalanan ke hari konvo' kan?
- (mak marah


hahaha
aku suke buat mak aku marah pasal bende2 camni.
actually aku geram apesal dorang tak ikut aku sekali.
so saje nak buat marah. ok dah kene marah..maka bertolak lah dari rumah.


zoomm.... teros gi kolej7.
jumpe kak ida. bersiap dan pergi ke dewan.


---
pendek kata, hari ini mmg best. aku amik kesempatan neh tuk cakap gile-gile terime kaseh kat sume org yg datang ESPECIALLY kat kak ida and kak khairul yang teman saye dari awal dan pakaikan jubah saye yg leceh tuh.... huhu

and kepade yang datang sherry, saiful, khai, faizol, BIBI, faz, arie, zainal... thnx!!

and kepada yang kasik bunga, passing2 bunga, all the wishes, the calls, sume2.. thnx!

korang memang the best!
lalalallaa sayang bangat ahhhh...
muax!!


ni adelah antara muke-muke sengal my prends yg comei...

sherry

saiful



khai...faizol





ape sudah jadi sherry? :P





bersama Dr.Riz...salah sorang lecturer yang susah gile kasik markah






cosmates terchenta....





tQ VADSians!!




ps: sajejek letak title camtuh. aahaha.......
to sista bibi: nak picture dengan kamu. apesal saye takde pic itu? :(

6 comments:

:: r a f i z i :: said...

Akhirnya berjaya mengenggam segulung ijazah.mcm mana pula dengan ijazah yang tidak digulung..?haha...mgkin selipat ijazah atau sebungkus ijazah.apa saje yg saya mengarut kt sini.anyway, congratulations to you Azrina.

♥ ♥ ANAIES ♥ ♥ said...

err..ina..nape tajuk entry ni?? ko xtergolek kan atas stage..haha kalola kt dibenarkan gelek poco2 atas tu best gak..muakaka

SafwaNMazlaN said...

ps: sajejek letak title camtuh. aahaha....... <--- bukan betul ke?

a.z.r.i.n.a said...

rafizi: i'allah..

imtiazah: haha..tak ah. saje jek. mcm berite2 suke buat title gempak tp isik kndungan die bese jek.

safwan: mmglah betul pnyataan itu..

i am innocent said...

haha ina mmg camtuh.. ;p
tak jatuh kan.. kan kan?

sis, sowie kte br je bukak blog ina.. huu blogku pun lum diupdate ngan gambar konvo ina.. hukhuk. sgt backdated dah. nnt kte letak or send trs yek!

nak kuar g cari kain jap ni. tata~
cop. sis gune ym lg x skrg? salu off9 jek?

a.z.r.i.n.a said...

nak ikut!!!

aah slalu on, tapi invi-kan dirik..