CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Monday, July 13, 2009

otak, bersedia work hard.

harini aku dengan berjayanya telah submit porposalku untuk menyambung master. aku berasa lega gile. dan dengan langkah penuh bersemngat dan harapan tinggi yg mengunung..aku melangkah masuk ke bilik lecturer.

di bilik lecturer...


ok ina, so lepas ni awak kena isi form ni pergi ke website ni download..bla3..isi then hntar ke bla3..copy ke saye 1..lepastu tnggu kelulusan tajuk then bla3..Sekarang gaji awak berapa?

---adelah 2 ribu mcmtu..

wah, so kenapa nak stop? gaji RA nanti sikit je

---berapa cw?

1.2k

---erm...

awak ok tak dengan tajuk ni? awak kena enjoy baru boleh jadi benda ni..

---ok je cw. saya suka. (tipu)

ok then awak proceed..

---ok. time kaseh, nanti saya email cw..





perluke saya tipu? saya takot.
saya belum bersedia nk memerah kepala..hmm
2 tahun tu bersamaan dengan 24 bulan.

6 comments:

:: r a f i z i :: said...

Selamat berjuang azrina..hihi...awk kene enjoy(betul kata lect awk tu).buat research ni mgkin tak sehappy menjawab call (ni tipu).Gud Luck..Selamat Bejaya..Gambatte Kudasai.hihi...

ct_cucubi said...

wah conoknyer nak smbung master da.. huhuhu jelesnyer... fikir masak2 tau... tapi apa2 pun jgn putus asa k. gud lak!!!

Khairiyah said...

jom ina..kite berjuang sesame!!..jgn kate ina..kery pown takot..dok pk betoi ke idak ni..huhu

i am innocent said...

ohhh saye sgt hepi!!
jom2~
;D

♥ ♥ ANAIES ♥ ♥ said...

congrats syg ku!!
kamu buwat projek ngn sape?

a.z.r.i.n.a said...

rrfazi:
buat research tak seindah menjawab call. (ni fakta yg betol ah fizi)

kak siti:
belom lagi kak..
11% jek bminat sambung master
:D

kerry:
all the very best for u kerry
ina lom lagi kot
masih tgh materialistik kumpol duet


bibi sista:
huuuu
doakan i so dat leh wat keputusan bijak sista...
bak kata u
"risau lebeh but no usaha pon xgune"

azah:
dgn che wan jasimah
kenal x?
departmt sains teknologi