CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Tuesday, July 7, 2009

nak dapat duit susah. dah dapat duit pun susah.

aku rasa nyesal tak belajar finance


aku ingat lagi time aku handle projek time kolej dulu, aku sampai serabut gile nak manage duit2. duit keluar masuk, duit itu masuk mana, ini masuk mana. duit ni nak kasi sapa....


dan aku ingat lagi time sekolah menengah, part paling aku benci nak belajar ialah accounts!!!





now aku rasa balik.
tapi dalam kehidupan betul aku..
susahnya nak manage duit. ade ape2 tips?
tolong ajar aku..

hmmm camne boleh terlebih?
tak mungkin company aku kasik lebeh..mustahil.
tapi part mana yang aku tertinggal ni..
camne aku nak kawin ni xreti manage neh..
abes3...

5 comments:

yanie said...

hahaha,,lau da terlebey tu..
bak aku je..bley jgk wt blanje makan minum kat kolej neh..
hahahaha :P

a.z.r.i.n.a said...

haha
jap nak kire balik
silap neh silap2..

:: r a f i z i :: said...

terlebih..?ish2..musykil ni..adakah tersilap print time-sheet.hahah...apa2 pun tahniah sbb gaji lebih.

a.z.r.i.n.a said...

adeh...fizi kamu silap
saye suda salah kire
dan buat die jadik lebeh

so kesimpulannye ialah
saye salah kire!!
haaaa mcmtuhlaa..
haha

mau split..
mau split..

:: r a f i z i :: said...

mahu split..?sudah bersedia utk kerja bermati-matian.haha...tp, jgn risau..hasil lumayan.