CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Friday, April 3, 2009

oh ina...


agak-agak kalo nak start kete korang, ternampak symbol tuh and ade bunyik "tutt" "tutt" dari depan, ape sebab die?
-bateri habis?
-kena cek air?
-minyak itam?
-lampu?
-stereng?
-minyak?

sume salah!!
cek gear korang...!!!!
ahahahhahaa.

harini
1. aku lewat ke kerja
2. technician cina belakang rumah aku datang rumah aku sia-sia
3. ku baru sedar jiran rumahku ni cakap melayu macam hampeh
4. aku menanggung malu dengan kawan-kawan ku!!

aku siap bukak intenet ye nak search nape takleh start. seyesly no idea. serabut gile.
once dapat strt tu..
macam..
fuh!!

thnx tira
thnx kawan-kawan
*malu* :p


a lesson learned today.

6 comments:

wInAwIn said...

ahaha..
aku bersama thiera ketika itu..
naseb baek ade ofismate aku lalu time tuh balik solat jumaat..

a.z.r.i.n.a said...

haha
sore laki tu ofis mate ko la yeh?
bunyik gelak2 tu
hhehee
budus gile aku
stengah jam lebeh gi korek bende pelik2

tapi gear di R

Hitaro Kusanagi said...

inaaaaaaaaa~
aku gelak berguling2 lagi teringat kesah tuuu

'bodohla aku bodohlaa.'

itula ayat kaw..disamping ayat3 cemuhan diri sendri yang laen..

aaaaaaaaaahahha!

naseb baek abe najib ade taooo..

aku manual..takde R takde D..mane le aku taoo....

ina ngokngekk~

ps: tu bukan lambang kepala paip na..tu GEAR!!!!..ahhahah~

a.z.r.i.n.a said...

ahahhaaa
wehhwehh
kepale GEAR rupenyee!!!!!
cisss!!!!

HAHAHHAHAAAAA
kepale paip dlm kete wehh
ape kess
aaaahh!
FAIL!!
hehehe :p

jiran aku tuh pon sengal
dgn nada penoh confident ye
"ini bateri losak"
haha
tampar laju2 kang

hee thnx babe!!muax!
jasamu sgt ku kenangg~~
ahahhhahha

Hitaro Kusanagi said...

haahaaa~
aku tetap akan menghantui idop kaw dgn kepala paip dan kepala gear..
hahahahhahahhaha!
ina ina..katun la kaw nii..
kaw je la satu2 kawan aku yg katun camni..
mmg aku sayang habeh la kat kaw ni na..
kiikikikik~

ps: ina kan istimewa..
kikikik~

pss: adik aku tga sign in blog die..so aku maleh nak tukar..

:: r a f i z i :: said...

hihi...kisah ni mmg comel dan lucu.teringat kisah sekumpulan sahabat wanita di zmn menjadi pelajar dahulu.bwk kete dengan konfiden dgn penutup radiator tinggal kt rumah.hasilnya..?kereta "pengsan" tgh jalan.haha...apa2 pun..thanx sbb dh provide info2 mcm ni.mgkin berguna utk org lain nanti
[ hahah..:)) ]