CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Thursday, March 12, 2009

ada apa dengan SPM? macam-macam ada..

tahniah adik.
9A1B

kau boleh pergi jauh.
lupakan malaysia buat sementara.

adik beradik aku memang pandai. diulangi... adik beradik aku sahaja. alhamdulillah.
dan adik beradik aku memang lemah BM. apekah?
takpe, subjek BM taklah dipandang sangat kot. (harap pak lah tak bace statement nih, peace paklah!! :p)


adekah sekarang SPM menjadi semakin senang atau budak2 menjadi semakin pandai?
dulu 9A macam - wauu 9A ke?
sekarang 9A macam - oh nape tak dapat 20A?
bak kate seseorang jangan nanti masuk matrik pun at least kena ade 10A dalam tangan.
sian cucu2 aku nanti
haha.


pssst: IMR bergaji spm sape mahu? lelong..lelong..

11 comments:

wawa pucca said...

oooo

adik kau terer

tahniah adik kau

kau ok what
da bekerjaya skrg


hahaa

a.z.r.i.n.a said...

kau sejukkan hatiku
*hug*

a thirah i m said...

na:
paklahhhh tgk die nieee...

buang negeri buang negara...
aahhahahahah!

pfffttt!

lelong2!

sape na ganti aku..

a.z.r.i.n.a said...

paklah..paklah
sblm buang negara
buatkan passport 1
ok?

pastu nak naik MAS
xmo airasia

lalalala~


yee..cpt sape nk gntikan tmpt tira?
*panas* lagi tu.......
hehe.

weh, mne nk keje pasni~ jom ramai2~

wInAwIn said...

hosh!

hebat.. congrats to u jgak..

sbb mungkin kamu penggalak semangat buat si adek :D

- NuLU - said...

peh..giler dasyat adik ko.. omedetoo..

:: r a f i z i :: said...

omedetto gozaimasu jugak la kt adik kamu tu..klu ada peluang pegilah negara org.tp, jgn nakal2..hihi...tahniah lagi.tahniah kt akak dia jugak ada adik bijak.hihi..

Zulaikha said...

congrates to ur bro..
alaa, kakak dia pun hebat gak kan..
gedix nye mrendah diri..haha..
post ape di IMR ni??
senin aku akan ke IMR..lawatan smbil belajar..haha..

a.z.r.i.n.a said...

wina:
mungkinkah?
wallahulam...

nulu:
lame ko mnghilang nulu..
dimana nulu..

rafizi:
time kaseh.
:)
ala kalo dok negara sndirik pon leh je nakal2.

zulaikha:
kat IMR post RA.
dorang taknak terime trnscript.
dorng nk grad gak.
nape gi sane ika..
ape cite post manager pizza hut kamu..

a thirah i m said...

hahahhaha~
hot seat..burning hot..hot hot drum bbq chicken..nyummmmm!!
hahahahha!

wehhh...
jum jum...

missing napieee~

wuuuuuuuuu!

a.z.r.i.n.a said...

jom..jomm..
:D