CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Sunday, June 6, 2010

lalala cuti sekola~

ok lagi sekali post aku berkisar dan berputar tentang hal ehwal sekolah.
kepada yang tak mahu meneruskan membaca, boleh stop di ayat terakhir ini.
sekian terima kasih.



*****



Selamat Hari Guru!!
14Jun, hari guru peringkat sekolah aku, dan sekaligus hari terakhir persekolahan penggal pertama. boleh cuba imagine macamana happy gila semua guru dan students pada hari ini? tolong bayangkan. :)


aku ada snap beberapa riak muka students aku yang tak pernah aku lihat sebelum ini. tapi taknaklah upload.


:p


hari ini memang banyak peristiwa yang buat hatiku berbunga-bunga.
1. hadiah-hadiah
2. kad yang warna-warni
3. students yang tiba-tiba jadi baik dan bersopan santun
4. seronok tengok students sorak lepas koir guru. walaupun pitching lintang pukang.
5. dan yang paling penting ialah... aku johan pertandingan memasak. :) tolonglah percaya.




ni beberapa snaps yang sempat diambil:

beberapa scene dari bilik masakan



pengadil masakan




dan ni beberapa masakan pesaing aku:

kreatif kan?


hmm..hmm..




tapi masakan yang memenangi tempat pertama ialah..







lalala
taknak upload.




dah lama tak menulis ni. rasa kekok bercerita lah.
kena rajin lah pasni.
sekian

3 comments:

nazri.sensei said...

congratz2..

Mohamad Azri Bin Tukimon said...

masakan yg pertama : ayam masak merah

i.n.a.a.m.i said...

cikgu nazri: tqiu2.
azri: salah..