CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Friday, March 19, 2010

aku mau belaja mandrin!!

aku taknak pun post pasal kem ni kat blog.
sebab aku rasa kem ni biasa2 saje.
tapi ada something yang buat aku nak share dengan semua.







roti lilit! hahaha..




unik kan?
aku teruja tengok dorang buat bendalah neh. :))


ingredients dia ialah:
tepung
air
gula
....then bakar

ini dinner untuk budak-budak form1,2 dan 3.
yang senior2 tu makan lain.
:)






budak-budak diatas ni cube menukar basic roti lilit ni kepade sesuatu yang 'kreatif'.
tapi aku tengok roti lilit tu lagik berjaya.



yea roti lilit saye dah boleh dimakan.. :)




dan mcm-mcm games yang mengharu-birukan...
mcm yg atas ni, kene tangkap roti dengan kepala.
kalau tak dapat tangkap, kene sapu muke dengan tepung+air






dan bersama saye ini ialah sorang mangsa yang paling banyak kene tepung.








aku mahu belajar mandrin!!

5 comments:

ct_cucubi said...

roti lilit tu nampak cedap je

nazri.sensei said...

haah..mmg sedap..pnah buat dulu time pengakap..lagi2 bile bakar..rasa die..perhh...

i.n.a.a.m.i said...

haha
tapi tak berani nak makan

tengok dorang uli tepung pakai tgn peluh2+potpet2 lagi airliur..

eukkss!

i am innocent said...

huhu sape buat roti lilit tu ina? unik!! tp sedap x?? hehe.. penah mkn x kentang cam spring tu? berlilit2 gak..

belajarlah mandarin ngan ayah!! wuu kte g klas mandarin gak skrg, tp yg free jek, so xserius sgt la. huhu~

i.n.a.a.m.i said...

bibi: haha ayah busy ah.. xsempat nk blaja dgn die.

unik kan roti tu....ntah la sedap ke x. tak berani cube. tepung+peluh+airliur dorang. euw.

haha time kt kolej dulu slalu gak masok class mandrin neh. tapi apesal ntah separuh jalan je mesti die tergendala. haiz