CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Thursday, June 11, 2009

mimpi yang bising

pernah tak korang, sound2 sekeliling meng-efek mimpi korang?
contoh kalo bunyik alarm tu, dalam mimpi bunyik macam jiran korang tengah memekak then korang terasa annoyed.

pernah x?



harini aku nak share mimpi aku. 1st time ni nk share mimpi2 dlm blog..


semalam, nenek aku tumpang bilik aku sebab ade sepupu aku demam. maka die temanla..tapi cnfius gak apesal tumpang bilik aku. ok xpe, layan. kiranya aku tido atas, and nenek aku kat bawah. semalam, aku rasa macam tak lena gila, nak tido pon xde mood, so lepas aku rasa tak syok baring2, aku pon gi bukak tenet online for nothing..

so dah pukul2+ tu, badan rasa mcm nak tido, ok masuk tido. ye ah, smlmnye penat jalan2 kat masjid jamek.

aku xtau bile aku tido, but aku terasa terganggu dengan satu bunyik bising ni. tengok2, hp aku kat tepi tu buat bising. xpaham betol aku, xpenah2 die buat bunyik camni. alarm aku xde pon bunyik camni, bunyik ape ni?

aku cancelkan - die bunyik gak
aku off hp - die bunyik gak

adey mati akal aku. dahla aku susah tido, mende ni buat hal kan.
ah, lantak kau la, aku kuarkan bateri hp aku.

aik, bunyik gak????



ok ni pelik.
haish..camne nih. aku nak tido!!!




aku bangun dari tido.
tengok tepi, hp aku masih dalam keadaan normal. takde cabut2 bateri.
oh, mimpi rupanya~~~ ces

tetapi..
bunyik itu ada lagi..
tengok bawah
nenek berdengkur. T.T"
apesal la leh transform jadik bunyik hp?
OK, takpe..hmmmmmmm
aku sayang nenek aku punye pasal
aku bangun
pergi tido di ruang tamu.


mimpi oh mimpi..
*nguap*

4 comments:

Anonymous said...

hahha, kesiannye ina... knp msg tk reply?

poknal said...

ish2, kuat jgak na ni mimpi ye..

a.z.r.i.n.a said...

anon-
sape?

znal-
:D...besela mimpi darah muda..haha

KakaVads said...

hoho.. msg dgn sape? tak mmpi i pun? ;-p